Potičnjaki in sorodstvo

Sistematika sladkarij je precej mlada reč, le nekaj let šteje. Za očeta le-te lahko mirno proglasimo Bajsija (koga pa). Sicer vseh podrobnosti jaz ne vem (vsaka sistematika se dopolnjuje in razvija s časom, največja njena tegoba pa je v tem, da se nikoli ne da uvrstiti VSEGA), ampak si pa predstavljam, kaj so to Potičnjaki.

Kar sem danes tudi razložila svojemu profesorju. Opisala sem mu tudi, kaj si mislim o suhih piškotih, ki mi jih je ponudil. Saj bi ostalo pri `ne hvala`, ampak če človek želi razlago, pa naj jo dobi. Neprimernost svojih izjav sem dojela šele kasneje, moram pa reči, da ga je vse skupaj precej zanimalo, čeprav ni sistematik.

Kakorkoli, dbev, čakam na nove kategorije.

6 Responses to “Potičnjaki in sorodstvo”

 1. tea says:

  tezka bo, bajs zadnje case krsti za poticnjaka cisto vsako sladkarijo, ki je ne mara. (pa se nekaj takih, ki jih mara.)

 2. Morska says:

  Potičnjaki so potomci tičev.

 3. kai says:

  OMG lol ares o.O kako je pa kej reagiral (profesor)? in kako bo reagiral bajsi?

  nestrpno pričakujem odgvor.

 4. falka says:

  tea, sistem sladkarij je torej še precej nepopoln. če je potičnjak vsaka sladkarija, ki je fetty ne mara, je to precej neuporaben kriterij:/ mu bomo mi mogli dodelat.

  kai, z zanimanjem je poslušal in sčasoma se mu je izbrisal užaljen (zaradi moje reakcije na ponujene piškote) obraz, zamenjal ga je rahlo zmeden pogled pa malo je odmaknil stol v glede na mojo pozicijo bolj varen položaj. Potem mi je ponudil čokolado.

 5. itunes card says:

  Nowadays bloggers distribute only about gossip and internet stuff and this is really annoying.

Leave a Reply